Korrigering 2

weldKorrigering1-1

En filmad och rumsligt gestaltad läsning av Ulla West and Tina Eriksson-Fredriksson, MABL – Mobile Artist’s Book Library

5 juni kl. 18.30-20.00

Läsning live kl 19.00  

MABL fortsätter serien med visualiserade närläsningar som startade på Weld och som rör sig vidare till nya platser. Denna gång gästar MABL DKTUS källare i Gamla Stan. Läsningen tar ca 40 minuter och blir en ljudupptagning som kommer att ingå i MABL:s arkiv.

MABL är ett flexibelt mobilt arkiv och bibliotek som växer framåt och bakåt i tiden och styrs av ett sökande som existerar fritt från fast finansiering och institutioner. MABL handlar om att kartlägga, att förstå omvärlden, att läsa sig själv bakifrån och att gå vilse. Praktikens olika yttringar knyter grunden till ett bibliotek, ett arkiv bestående av visuella lämningar i form av fotografier, filmer, ljudupptagningar, teckningar, tryck, objekt, digitala experiment, böcker, skrifter såväl som tidsbaserade händelser och performativa ingrepp. I samband med öppningen av Istanbuls konstbiennal 2015 gästar MABL Svenska konsulatet i Istanbul för vidare samarbeten med aktörer på plats.

Advertisement

Comments are closed.

 • Contact:
  Bollhustäppan
  Trädgårdsgatan 4, 111 31
  Gamla Stan, Stockholm
  Sweden

  +46 708 763301

%d bloggers like this: